On-line store con un amplio catálogo de LIBROS,  Libros en edioma y Puzzle - Textos de diversos géneros, escolares y universitarios -  Posibilidades; de publicar on-line y consultar textos universitarios y apuntes de las clases.
 
 
             
   
¿Tienes dudas, preguntas, consultas? ¡ESCRIBENOS! Estaremos a tu disposición para cualquier información que necesites.
LOG OUT
En esta sección encontrarás respuestas a las preguntas más comunes: modalidad de compra, entrega y envío, plazo de entrega, etc.
Entra en tu carrito...
Entra en tu pozo de los deseos...
¡Haga de Unilibro su página inicial!
Oferta Especial



LES JERARQUIES SOCIALS VOL. III: HISTORIA DE LA RIBERA DE VESPRES DE LES GERMANIES FINS A LA CRISI DE L ANTIC REGIM (SEGLES XVI-XVIII) de PERIS ALBENTOSA, TOMAS
LES JERARQUIES SOCIALS VOL. III: HISTORIA DE LA RIBERA DE VESPRES DE LES GERMANIES FINS A LA CRISI DE L ANTIC REGIM (SEGLES XVI-XVIII)

Autore
PERIS ALBENTOSA, TOMAS
Editor
EDICIONES BROMERA
Isbn
9788476607212
Clasificación
Historia de las ciudades y las provincias
Precio
€ 39,00

En aquest volum d’Història de la Ribera, Tomàs Peris presenta diverses perspectives sobre la història social de la comarca durant els segles XVI, XVII i XVIII. L’obra analitza la convivència entre les comunitats cristiana i musulmana, el domini i l’explotació que els senyors feudals exercien sobre els vassalls que vivien a la vall del Xúquer, els motius que permetien enriquir-se a una minoria a costa del treball i la misèria de la majoria o, per últim, la tremenda violència mafiosa que marcà la vida en molts pobles de la zona. Dues característiques bàsiques del llibre mereixen remarcar-se. la primera és l’esforç realitzat per no limitar-se a comentar els trets de la minoria rica i poderosa, sinó —per contra— fer visibles també els grups sovint oblidats pels historiadors com ara les dones, els pobres, els immigrants... la segona característica és la voluntat de seleccionar aspectes del passat que estimulen a pensar històricament. és a dir, que ajuden a «combatre els tòpics i prejudicis històrics que obstaculitzen la comprensió del món en què vivim», com recomana fer el professor josep fontana.


Vuestros comentarios

Se han encontrado 0 comentarios