On-line store con un amplio catálogo de LIBROS,  Libros en edioma y Puzzle - Textos de diversos géneros, escolares y universitarios -  Posibilidades; de publicar on-line y consultar textos universitarios y apuntes de las clases.
 
 
             
   
¿Tienes dudas, preguntas, consultas? ¡ESCRIBENOS! Estaremos a tu disposición para cualquier información que necesites.
LOG OUT
En esta sección encontrarás respuestas a las preguntas más comunes: modalidad de compra, entrega y envío, plazo de entrega, etc.
Entra en tu carrito...
Entra en tu pozo de los deseos...
¡Haga de Unilibro su página inicial!
Oferta Especial



CARTA A UN ESTUDIANT D HUMANITATS de BILBENY, NORBERT
CARTA A UN ESTUDIANT D HUMANITATS

Autore
BILBENY, NORBERT
Editor
ARA LLIBRES
Isbn
9788496201414
Clasificación
Diccionarios de Filosofia
Precio
€ 13,00

Norbert Bilbeny (Barcelona, 1953) és catedràtic dÈtica de la Universitat de Barcelona i director del Master en Immigració i Educació Intercultural de la Universitat de Barcelona. És autor duna extensa obra sobre temes de filosofia moral i política, pensament català contemporani i qüestions relacionades amb el pluralisme dels valors i la visió cosmopolita de la política. Entre les seves obres, destquen El somni americà: un dietari a Berkeley, Por una causa común, Ética para la vida, i Ética intelectual. Ha treballat a les universitats de Berkeley, París, Harvard, Toronto, UNAM de Mèxic i Chicago, i ha estat guardonat amb els premis Joan Estelrich, Joaquim Carreras i Artau, Josep Pla i Anagrama. Carta a un estudiant dhumanitats és un llibre que respon les preguntes que tots ens hem fet alguna vegada: ¿què és el que ens fa humans? ¿Per què serveixen les humanitats si ja tenim la ciència? En un moment marcat per la dispersió de la cultura i la pèrdua de confiança en les ciències humanes, el reconegut filòsof Norbert Bilbeny fa en aquest llibre una defensa apassionada i un retrat lúcid de les humanitats. Com diu lautor, «si per alguna raó han sobreviscut les humanitats, i molts les continuem estimant, és perquè ens ajuden no sols a descobrir allò humà, sinó sobretot a valorar-ho i a fer-ho part de la nostra felicitat».


Vuestros comentarios

Se han encontrado 0 comentarios