Segur que a tu també tha passat... Després destar-te tota la tarda enganxat a la cuina, remenant, sofregint, pelant i rectificant de sal i pebre, et trobes que a la cassola hi tens una cosa resseca com una sola de sabata, o tan espessa que amb prou feines aconsegueixes desenganxar-la del pot. Llavors, et mires aquell grumoll que esperaves que fos el sopar i et mires la foto de la recepta... i no pots evitar de preguntar-te quin geni del photoshop deu retocar les fotografies perquè sassemblin al resultat real com un ou i una castanya. I aquí estàs tu: cansat, més escaldat que els tomàquets, amb lautoestima culinària per terra i uns convidats que ja deuen estar venint cap a casa teva. Per això la Mireia Carbó ha escrit La cuina salvavides, amb receptes que surte, amb ingredients que trobaràs al mercat o al súper del costat de casa, i amb unes explicacions tan clares que no deixen lloc a dubte. Perquè no hem vingut a aquest món a patir... i encara menys per un llobarro!