Aquest llibre és un recull de receptes de l’Amparo Sanromà Anguiano (1902-1985), que es va dedicar tota la vida a complaure els altres. Una de les seves virtuts era la cuina, d’arrels catalana i espanyola, amb influències mexicanes, italianes i suïsses. Va néixer a Tarragona, al mas Sanromà, i va viure a la ciutat de Tarragona, a la Caa (Delta de l’Ere) i a Mèxic. El treball de l’autora ha consistit a endreçar i ordenar una sèrie de llibretes i papers manuscrits de la seva sogra, elaborar les receptes perquè fossin més entenedores i incorporar la seva pròpia experiència culinària. M. Antònia Ferrer Bosch, mare de sis fills, ha sigut una apassionada de la cuina, i la seva trajectòria professional de professora i escriptora li ha servit per donar vida al llibre. Tiamtipatiro va dirigit a totes les persones enamorades de l’art del bon menjar. Este libro es una recopilación de recetas de Amparo Sanromà Anguiano (1902-1985), que se dedicó toda su vida a complacer a otros. Una de sus virtudes era la cocina, de raíces catalana y española, con influencias mexicanas, italianas y suizas. Nació en Tarragona, en mas Sanromà, y vivió en la ciudad de Tarragona, en la Caa (Delta del Ere) y en México. El trabajo de la autora ha consistido en ordenar y ordenar una serie de libretas y papeles manuscritos de su suegra, elaborar las recetas para que fueran más comprensibles e incorporar su propia experiencia culinaria. M. Antonia Ferrer Bosch, madre de seis hijos, ha sido una apasionada de la cocina, y su trayectoria profesional como profesora y escritora le ha servido para dar vida al libro. Tiamtipatiro va dirigido a todas las personas enamoradas del arte del buen comer.